Nieuwe site!

17/02/2013 at 2:03 pm

Dit is niet de eerste keer dat ik WordPress installeer, stukjes tik, opmaak en dat vervolgens online zet. Maar dit is wel de eerste keer dat ik het doe in het kader van een persoonlijk blog. Die andere blogs en websites (altijd in samenwerking met anderen) zijn allemaal in de praktijk niet (of nauwelijks) meer actief. Ze draaien nog wel, maar updates gebeuren eigenlijk niet meer.

Nu kan het ook in dit geval ook prima weer zo zijn dat deze site op enige tijd weer op z’n gat ligt. Er is alleen één ding dat me hoopvol stemt: dit keer heeft het geen vast onderwerp of thema. Dus alles wat ik erop zou willen zetten kan gewoon. Wat dat in de praktijk gaat inhouden; geen idee. Vermoedelijk dingen die me op dat moment bezighouden.

En waarom die drang om een blogje op te zetten? Het is volgens mij al lang niet meer dat het hip en tof is en dat je er niet bij hoort als je geen blog hebt. Het is ook niet zo dat ik het nodig heb om interessant te doen of gevonden te worden ofzo (de hoeveelheid bezoekers interesseert me weinig). Het is eigenlijk gewoon voor de leuk en om af en toe een beetje bezig te zijn.

Naja, we gaan het meemaken. Tot zover mijn Hello World.

Bettie Serveert, 8 februari 2013, Victorie Alkmaar

Bettie Serveert, 8 februari 2013, Victorie Alkmaar